حمل و نقل بین المللی به چین
حمل و نقل بینالمللی به چین توسط شرکت نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی هنزا ناو دریا در سریع ترین زمان ممکن صورت می گیرد. هانزا، انواع خدمات حرفه ای حمل بار از چین به ایران و ارسال محموله به این کشور آسیایی شرقی را برای کلیه تاجران سراسر دنیا فراهم کرده است. واردات و صادرات به این کشور با انواع شیوه های حمل و نقل و به صورت کاملا ایمن توسط تیم حمل و نقل هانزا مطابق با کلیه قوانین گمرکی این کشور انجام خواهد شد.
تیم نیروی انسانی مجرب و حرفه ای هانزا در کنار تجهیزات مدرن، امکان تحویل به موقع هر نوع بار را فراهم می کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فرم های موردنیاز با شماره 02143312000 تماس بگیرید.

درخواست استعلام قیمت از هانزا
آخرین مقالات هانزا
اصطلاحات حمل و نقل بین المللی
فرمهای الزامی صادرات و واردات
خدمات هانزا در زمینه صادرات و واردات کالا از چین
شرکت نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی هنزا ناو دریا با هدف فعالیت در همه زمینههای حملونقل تأسیس شده است. هانزا به تاجران و بازرگانان راهکارهای مختلف و کارآمدی برای حمل بار و حمل خرده بار از چین و انتقال انواع محمولههای تجاری بین دو کشور پیشنهاد میکند. همچنین با کادر مجرب و متخصص خود، شما را در کلیه مراحل واردات کالا از چین و همچنین صادرات به چین و شهرهای تجاری آن یاری میکند.
هانزا با داشتن ارتباطات گسترده در بسیاری از کشورها (آسیایی، اروپایی و آمریکایی) محمولهها و کالاهای شما را تحویل گرفته، آنها را در مقصد درخواستی در چین یا ایران به گیرنده تحویل میدهد. قطعا با بهرهمندی از خدمات یک شرکت حمل و نقل بین المللی بهراحتی میتوانید تجارتی موفق به چین داشته باشید.
روش های حمل و نقل بار به چین
در این بخش میخواهیم بررسی کنیم که چه روشهایی برای حملونقل کالا به چین و از چین به ایران مناسب است.
بهترین روش های حمل و نقل به چین
هانزا (شرکت نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی هنزا ناو دریا) کلیه خدمات حمل و نقل دریایی، هوایی، زمینی، چند وجهی، تزانزیت کالا، ترخیص، لاجستیک و بهطورکلی همه مراحل مرتبط با زنجیره تأمین را در ایران و کلیه نقاط جهان با بهترین کیفیت انجام میدهد. ما با بزرگترین شرکتهای باربری بین المللی همکاری میکنیم تا خیال شما بابت سرعت حمل و ایمنی محمولههایتان راحت باشد.
حمل و نقل دریایی بین المللی
شرکت نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی هنزا ناو دریا اقدام به عرضه خدمات حمل بار دریایی میکند. این شرکت معتبر از سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان گمرکات جمهوری اسلامی ایران مجوز فعالیت تجاری صادره دارد و در واقع شرکت نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی هنزا ناو دریا (مسئولیت محدود)، یکی از فعالترین شرکتهای حمل و نقل دریایی محسوب میشود.
حمل و نقل دریایی بین المللیهانزا؛ ارائهکننده انواع حمل و نقل هوایی بین المللی در ایران
هانزا بهعنوان یک شرکت حمل و نقل بین المللی هوایی با همکاری شبکه بزرگ جهانی خود و همچنین با همکاری تنگاتنگ با ایرلاینها و خطوط هوایی مختلف، محمولههای هوایی را در کمترین زمان ممکن و با قیمتی رقابتی به نقاط مختلف ایران و جهان ارسال میکند.
حمل و نقل هوایی بین المللیحمل و نقل ترکیبی کالا؛ ارسال انواع محصولات با سرعت بالا
شرکت حمل و نقل ترکیبی مانند هنزا ناو دریا با ایجاد سرویس حمل چند وجهی، برای تاجران این امکان را فراهم کرده تا محموله موردنظر خود را در کوتاهترین زمان ممکن ارسال یا دریافت کنند. شرکتهای فعال در زمینه خرید و فروش بینالمللی یا صنایع نیازمند به مواد اولیه خاص را در نظر بگیرید.
حمل و نقل ترکیبی بین المللیاینکوترمز | Incoterms
مهمترین قوانین حمل و نقل بین المللی کالا
برخی از اصطلاحات بینالمللی بازرگانی در صنعت جهانی حملونقل کاربردهای فراوانی دارند. در تجارت از این اصطلاحات برای مشخص کردن نوع قراردادها و شرح وظایف طرفین معامله استفاده میشود. بهطورکلی، اینکوترمز به چهار گروه D-C-F-E با اصطلاحات وابسته به هر گروه تقسیم شده است.
بهترین کالاها برای واردات از چین به ایران
تولیدکنندگان چینی انواع مختلفی از کالاها را تولید و به جهان عرضه میکنند. این کشور بزرگ با دسترسی به معادن و منابع طبیعی ارزشمند، حجم بینظیری از مواد اولیه را تولید میکند. از جمله کالاهایی که از چین به ایران وارد میشوند به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
• ماشینآلات و تجهیزات الکترونیکی
• ماشینآلات صنعتی
• چوب، کاغذ و مواد سلولزی
• مواد شیمیایی
• مواد غذایی و خوراکی
• مواد اولیه پلاستیک
• مواد معدنی
به دلیل قوانین و مقررات گوناگون در کشور چین، برای تجارت این محمولهها قطعا به خدمات یک شرکت حمل و نقل بین المللی مانند هانزا نیاز پیدا خواهید کرد.
حمل دریایی از چین به ایران و برعکس
کشور چین بندرهای بزرگ متعددی دارد. باتوجهبه وجود بندرهای تجاری در جنوب ایران، حمل دریایی بار از چین به ایران و برعکس یک راهکار مفید است. هزینه حمل بار از چین به ایران به روش دریایی بسیار مناسب خواهد بود. شرکتها و بازرگانان ایرانی حمل و نقل دریایی را بهخاطر هزینه کمتر انتخاب میکنند. هانزا با معروفترین خطوط کشتیرانی ایرانی و داخل همکاری دارد تا حملونقل آبی به بهترین شکل ممکن انجام شود.
حمل بار هوایی از چین به ایران
در صادرات و واردات بینالمللی، سرعت حمل یکی از فاکتورهای پراهمیت است. حمل هوایی از چین به ایران یا بالعکس، روشی سریع برای جابهجایی محموله محسوب میشود. بیتردید، سرعت هواپیما از کشتی بیشتر است؛ بنابراین محموله هوایی در مدت زمانی اندک به مقصد میرسد. از حمل و نقل هوایی بیشتر برای حمل کالا و واردات محموله سبک (کمتر از 1 تن) از چین به ایران استفاده میشود.
واردات از چین با حمل ترکیبی
برای واردات از چین در روش ترکیبی، حمل و نقل کالا با استفاده از روشهای حملونقل مختلف مانند حمل و نقل ریلی و زمینی انجام میشود. ارسال بار به چین به روش ترکیبی برای مجموعههای خارج از پایتخت یا کلان شهرهای داخلی یک راهکار فوقالعاده است. در حمل چند وجهی بار از چین، محموله توسط هواپیما یا کشتی در فرودگاه و بندر بارگیری میشود و پس از تغییر وسیله حمل در مسیر، محموله توسط وسیله حمل نهایی در بندر مقصد تخلیه یا به انبار یا کارخانه مشتری تحویل میدهند. امکان حمل بار ریلی به چین بهدلیل نبود خطوط ریلی تا این کشور وجود ندارد.
مناطق اقتصادی و شهرهای تجاری بزرگ چین
بنادر چین بهصورت سالانه وظیفه انجام حجم بسیاری از صادرات و واردات جهان را بر عهده دارند. بخش عمدهای از تجارت چین در شهرهای بزرگ و مناطق اقتصادیمحور این کشور صورت میگیرد. تمرکز مشاغل و خدمات حرفهای در شهرهای بزرگ چین برای هر کدام از حوزههای تجارت (واردات و صادرات) متفاوت است. برخی از آنها بهطور متمرکز در زمینه حمل و نقل ریلی بین المللی و برخی دیگر در حوزه حمل زمینی و دریایی فعالیت دارند. بنادر و مناطق مهم و بزرگ کشور چین که بسیاری از مراودات تجاری در آنها صورت میگیرند، عبارتاند از:
• شانگهای؛ بزرگترین پایانه کانتینری جهان
• پکن؛ یکی از مهمترین مراکز بازارهای مالی جهان
• شنزن؛ سومین بندرگاه بزرگ جهان
• گوانجو؛ قطب مراودات تجاری خرید کالا در چین
• ایوو، بزرگترین بازارهای عمدهفروشی
کشور چین از چندین مجموعه غیرمتمرکز اقتصادی مهم تشکیل شده است. سه منطقه اقتصادی بسیار مهم و ثروتمند زیر همگی در سواحل شرقی این کشور قرار دارند که عبارتاند از:
• کرانه اقتصادی ساحل بوهای؛ متمرکز در حملونقل دریایی، لجستیک و خطوط هوایی
• منطقه اقتصادی دلتای رودخانه یانگ تسه؛ شامل ۲۱ درصد از کل تولید ناخالص داخلی چین
• منطقه اقتصادی دلتای رودخانه مروارید؛ پویاترین بخش چین از زمان اصلاحات اقتصادی
استانهای شرقی این کشور که شامل بزرگترین و ثروتمندترین شهرهای چین هستند، بیشترین مراکز تولید این کشور را در خود جای دادهاند.
قوانین گمرکی چین برای حملونقل کالا
هر کشوری قوانین گمرکی خاص خود را دارد؛ بنابراین برای حمل بار از چین به ایران همچون حمل بار از ترکیه به ایران باید مقررات و قوانینی را در نظر گرفت. همچنین این کشور برای واردات و صادرات نیز قوانین ویژهای را وضع کرده است که شامل موارد زیر میشود:
• در کشور چین واردات کالای کشاورزی با تعرفه گمرکی ۳۰۰ درصد انجام میشود.
• واردات مواد نفتی پتروشیمی و مشتقات آن بعد از دریافت مجوزهای لازم توسط خریدار از ارگانهای مربوطه صورت میگیرد.
• صنایع دستی (قالی، گلیم و لوازم لوکس مثل تابلو فرش) بعد از اظهار در مبادی ورودی چین با تعرفه مناسب ترخیص میشوند.
• انواع کالاهایی که باتری دارند، بههیچ عنوان بهصورت هوایی اجازه خروج از چین را نخواهند داشت. این نوع کالاها باید بعد از طی مراحل قانونی از گمرکات دریایی چین خارج شوند.
• وسایل مخابراتی، آنتنهای مخابراتی، پهپادها فقط با مجوزهای مربوطه اجازه خروج از چین را دارند.
در چین نیز مانند اکثر کشورها، مقررات حاکم بر واردات کالا و فروش آن در بازار داخلی بسیار متعدد و پیچیده است. این قوانین در چین بهسرعت در حال تغییر هستند و لازم است که هر بازرگان و تاجری با آنها آشنا باشد.
اقلام ممنوعه برای ورود به کشور چین
کشور چین کالاهای زیر را در کاتالوگ کالاهای ممنوعه وارداتی فهرست کرده و واردات آنها را ممنوع کرده است:
• سلاح، مهمات و مواد منفجره
• ارزهای تقلبی و اوراق بهادار تقلبی قابل معامله
• مواد چاپی
• رسانههای مغناطیسی
• فیلمها یا عکسهایی که منافع سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اخلاقی چین را تحتالشعاع قرار میدهند.
• سموم کشنده
• داروهای غیرمجاز
• حیوانات و گیاهان ناقل بیماری
• غذاها، داروها و سایر اقلامی که از مناطق مبتلا به بیماری تهیه میشوند.
• لباسهای قدیمی (استفاده شده)
• اقلام غذایی حاوی رنگهای غذایی و افزودنیهای خاص که توسط کمیسیون ملی بهداشت برای سلامت انسان مضر تشخیص داده میشوند.
علاوهبر این، چین واردات برخی از کالاهای مرتبط با تجارت فرآوری را نیز محدود یا ممنوع کرده است. از این رو برای صادرات انواع کالا و محموله به این کشور ابتدا باید هر ساله فهرست بهروز شده این اقلام را مطالعه کرده و سپس برای صادرات اقدام کنید.
نحوه استعلام هزینه حمل و نقل بین المللی به چین
برای هزینه حمل بار از چین به ایران یا هزینه حمل و نقل بین المللی به چین نمیتوان یک رقم ثابت اعلام کرد. برای محاسبه هزینه حمل بار از چین به ایران همچون هزینه حمل بار به دبی در ابتدا باید روش ارسال بار را در نظر گرفت. واردات از چین با استفاده از کشتی معمولاً ارزانتر از روش هوایی است. در هر کدام از شیوههای جابهجایی، مسافت بین مبدا و مقصد، نرخ گمرک، نوع و وزن بار، قیمت ارز و حتی بهای سوخت نیز تأثیرگذار هستند.
سوالات متداول
روش های حمل و نقل به چین و از چین به سایر کشورها چگونه است؟
برای حمل کالا از چین به ایران، روش های حمل و نقل دریایی، هوایی و همچنین ترکیبی عرضه می شود. انواع مختلف کشتی و هواپیمای باری با بهترین تجهیزات، کالا و مواد اولیه را بین دو کشور جابه جا می کنند.
چه مسائل و محدودیت های گمرکی برای حمل و نقل بین المللی به چین وجود دارد؟
حمل و نقل بین المللی به چین ممکن است با مسائل گمرکی متعددی مواجه شود. این مسائل شامل تعرفه ها و مالیات ها، محدودیت های وارداتی، فرآیند ترخیص گمرکی و الزامات مستندات باشد. برای رفع این محدودیت ها توصیه می شود با یک مشاور یا کارشناس حمل و نقل مشورت کنید.
حمل کالا از چین به ایران چقدر طول می کشد؟
مدت زمان ارسال کالا از چین به ایران به روش حمل بار بستگی دارد. در روش حمل دریایی از چین، حداقل زمان تحویل 20 تا 40 روز است. این عدد برای حمل بار با هواپیما به یک هفته تا 10 روز کاهش پیدا می کند.