inside-banner

حمل و نقل دریایی بین المللی

شرکت نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی هنزا ناو دریا اقدام به عرضه خدمات حمل بار دریایی می‌کند. این شرکت معتبر از سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان گمرکات جمهوری اسلامی ایران مجوز فعالیت تجاری صادره دارد و در واقع شرکت نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی هنزا ناو دریا (مسئولیت محدود)،‌ یکی از فعال‌ترین شرکت‌های حمل و نقل دریایی محسوب می‌شود. از این رو، کلیه خدمات حمل و نقل دریایی به سراسر دنیا در این شرکت قابل ارائه بوده و مجوز قانونی دارد. 

حمل و نقل دریایی بین المللی

درخواست استعلام قیمت از هانزا

آخرین مقالات هانزا

اصطلاحات حمل و نقل بین المللی

فرم‌های الزامی صادرات و واردات

ارسال بار به مناطق تجاری دنیا

مرسوله شما را در کلیه نقاط دنیا برای صادرات و واردات مدیریت می‌کنیم

فرقی نمی‌کند که قصد حمل بین المللی بار به شرق آسیا و چین را داشته باشید، یا کشورهایی مانند آلمان، ترکیه و سایر بنادر تجاری جهان؛ هانزا انواع کالا‌هایتان را در امنیت کامل با قیمت رقابتی و در زمانی اندک به کشور مقصد می‌رساند.

واردات و صادرات مرسولات صنایع مختلف

عرضه خدمات حمل و نقل کالا برای کلیه صنایع به نقاط مختلف جهان

هانزا با اخذ مجوز از سازمان‌ها و ارگان‌های مرتبط، ارائه‌کننده بهترین خدمات حمل بین المللی بار و مواد اولیه برای بسیاری از صنایع در کشور است. این مجموعه معتبر با همکاری شرکت‌های بزرگ باربری جهان و همچنین ایرلاین‌های مختلف، محموله‌های شما را با قیمتی رقابتی به نقاط مختلف جهان ارسال می‌کند.

انواع روش های حمل و نقل دریایی

شرکت نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی هنزا ناو دریا اقدام به عرضه خدمات حمل بار دریایی می‌کند. این شرکت معتبر از سازمان بنادر و دریانوردی، سازمان هواپیمایی کشوری و سازمان گمرکات جمهوری اسلامی ایران مجوز فعالیت تجاری صادره دارد و در واقع شرکت نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی هنزا ناو دریا (مسئولیت محدود)،‌ یکی از فعال‌ترین شرکت‌های حمل و نقل دریایی محسوب می‌شود.

راهنمای کامل حمل دریایی به روش کراس استافینگ

از کراس استافینگ در حمل و نقل دریایی به‌منظور جابه‌جایی کانتینر استفاده می‌شود. در این روش بار داخل کانتینر در یک انبار یا CFS تخلیه می‌شود، سپس مجددا در یک کانتینر دیگر بارگیری خواهد شد. به‌ طور معمول عملیات کراس استافینگ محمولات صادراتی و وارداتی از/ به ایران در بندر جبل علی کشور امارات انجام می‌شود.

حمل دریایی به شیوه کراس استافینگ

راهنمای کامل حمل دریایی به شیوه فله بر

حمل دریایی برخی از محمولات مانند، غلات، زغال سنگ، سنگ معدن، سیمان و سایر کالاهای فله‌ای با کشتی‌های عادی امکان‌پذیر نیست. این محمولات توسط کشتی‌های فله‌بر بارگیری شده تا به مقصد برده شوند. کشتی‌های فله‌بر امکان جابه‌جایی بار فله تا ۴۰۰ هزار تن را دارند.

حمل دریایی به شیوه فله بر

راهنمای کامل حمل دریایی به شیوه گروپاژ

هنگامی که فردی قصد جابه جایی خرده بار از طریق روش دریایی را داشته باشد، باید از روش گروپاژ استفاده کنند. در این روش محمولات مشتریان مختلف درون یک کانتینر قرار خواهند گرفت. در این صورت نیازی به پرداخت هزینه کامل برای اجاره کانتینر نخواهد بود.

حمل دریایی به شیوه گروپاژ

راهنمای کامل حمل دریایی به شیوه ترانشیپمنت

ترانشیپمنت اصطلاحی است که در حمل و نقل ترکیبی بیشترین کاربرد را دارد. منظور از این روش، جابه‌جایی کالا بین دو وسیله نقلیه است. یعنی، کالا در کشور مبدا در کشتی بارگیری می‌شود. سپس کانتینر‌ها در کشور واسط به وسیله حمل دیگر از جمله کشتی، کامیون‌های ترانزیتی و یا سایر وسایل حمل منتقل خواهند شد تا در نهایت به کشور مقصد ارسال شوند

حمل دریایی به شیوه ترانشیپمنت

راهنمای کامل حمل دریایی به صورت مستقیم

یکی از روش‌های حمل دریایی، به‌صورت مستقیم است. در این روش، کالا در مبدا در کشتی‌ها بارگیری می‌شود، سپس بدون توقف به کشور مقصد و به دست فرد یا شرکت گیرنده می‌رسد. استفاده از این روش برای جابه‌جایی کالا بین کشور‌هایی بدون محدودیت تجاری و سیاسی امکان‌پذیر خواهد بود

حمل دریایی به صورت مستقیم

کانتینر‌های استاندارد (عمومی):

کانتینر‌های استاندارد محبوب‌ترین و پرکاربردترین کانتینر‌های دریایی هستند که به‌صورت 20، 40 یا 45 فوتی با درب دوبل تولید می‌شوند. این کانتینر‌ها به‌عنوان کانتینر کالای خشک یا Dry container نیز شناخته می‌شوند. دلیل این نامگذاری نوع استفاده از کانتینر‌ها برای بارگیری کالاهای خشک و معمولی است. از نظر فیزیکی نیز کانتینر‌های استاندارد از ۴ طرف بسته و در برابر تغییرات آب‌وهوایی کالا را حفاظت می‌کنند

کانتینر‌های یخچال‌دار

کانتینر‌های یخچال‌دار که با تعبیه سیستم تهویه و خنک‌کننده، قابلیت حمل و نقل مواد حساس به دما و فاسد‌شدنی را فراهم می‌کنند. این نوع از کانتینر‌ها از نظر ظاهری مانند کانتینر عمومی هستند؛ با این تفاوت که درون یا قسمت انتهایی کانتینر‌های یخچالی به سیستم خنک‌کننده الکتریکی مجهز است. معمولا بدنه این کانتینر‌ها از فولاد هوازدگی یا فولاد cor-ton ساخته می‌شود. در کف کانتینر‌های یخچالی نیز نوعی فولاد مشبک به‌کار رفته تا جریان هوا به خوبی در کل فضا ایجاد شود.

کانیتنر‌های DD (Double Door):

کانیتنر‌های دو در به‌عنوان کانتینر تونلی نیز شناخته می‌شوند. درواقع می‌توان گفت که کانتینر‌های دو طرفه یا دو در برای تخلیه یا بارگیری آسان کاربرد دارند. علاوه‌بر تخلیه آسان انواع محموله، از کانتینر‌های دو در برای بارگیری آهن و فولاد نیز استفاده می‌شود. همچنین می‌توان با بسته نگه داشتن یکی از در‌های کانتینر DD، از آن به‌عنوان کانتینر استاندارد نیز استفاده کرد. این مدل از کانیتنر‌ها در ابعاد 20 و 40 فوتی در دسترس هستند.

کانتینر‌های فلت رک (flatrack):

کانتینر‌های پلتفرم نوعی از کانتینر هستند که دو وجه طولی آن‌ها باز است. دیواره‌های انتهایی فلت رک‌ها بسیار مقاوم و محکم هستند. به‌کمک این دیوار‌ها می‌توان محموله را به‌صورت ایمن بارگیری کرد. این کانتینر‌ها برای جابه‌جایی تجهیزات و سازه‌های عظیم استفاده می‌شود. معمولا کانتینر‌های 40 فوتی فلت رک، امکان بارگیری تا 45 تن بار را نیز دارند. به‌همین دلیل، این نوع کانتینر انتخاب مناسبی برای جابه‌جایی محموله‌هایی است که با کانتینر‌های استاندارد قابل حمل نیستند.

کانتینر‌های HT (HARD TOP)

کانتینر‌های روباز از نظر ظاهری مشابه با سایر کانیتنر‌های استاندارد هستند با این تفاوت که سقف آن‌ها جدا می‌شود. کانتینر ht به کانتینر‌هایی گفته می‌شود که امکان جدا کردن سقف آن برای تخلیه یا بارگیری آسان محمولات وجود دارد. به‌همین دلیل این کانیتنر‌ها برای محموله‌هایی مناسب است که به‌دلیل ارتفاع بلند امکان بارگیری در کانتینر‌های استاندارد را ندارند. کانیتنر‌های HT به‌جای سقف یک بخش جمع‌شونده، مانند یک کاور برزنتی، دارند که درصورت نیاز می‌توان آن را برای محافظت محموله باز یا بسته کرد.

کانتینر‌های TN, TG یا TD

کانتینر‌هایی که مخصوص حمل مایعات و گاز‌ها هستند با حروف اختصاری TN, TG یا TD معرفی می‌شوند. معمولا کانتینر‌های مخصوص حمل مایعات برای حمل مایعات شیمیایی مانند سوخت و مایعات غیرخطرناک کاربرد دارند. .کانتینر‌های حمل سوخت، به‌عنوان کانتینر تانکی نیز شناخته می‌شود. این کانتینر‌ها 80 تا 95 درصد از مایع پر می‌شوند و باقی حجم کانتینر از گاز پر خواهد شد تا احتمال انفجار کاهش یابد. در مقابل، کانتینر‌هایی که برای حمل مایعات استفاده می‌شوند، استوانه‌ای بوده و بدنه آن در برابر آسیب و ضربه مقاوم است

مراحل حمل و نقل دریایی محمولات صنایع مختلف توسط هانزا

حمل بار دریایی بین المللی انواع محصولات از صنایع مختلف از طریق شرکت هنزا ناو دریا امکان‌پذیر است. برای استفاده از این خدمات باید ابتدا درخواست خود را در سایت ثبت کنید، سپس کارشناسان شرکت نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی هنزا ناو دریا با بررسی قوانین گمرکی ایران یا مقصد مورد‌نظر شما، شرایط بسته‌بندی، صادرات یا واردات کالای شما را بررسی خواهند کرد.

 

مقاصد حمل دریایی بین المللی

به‌طور‌کلی، هر کشوری که به آب‌های آزاد دسترسی داشته باشد، مقصد حمل و نقل بین‌المللی دریایی خواهد بود. برخی از این کشور‌ها شامل موارد زیر است:
چین: بنادر مهمی مثل شانگهای، نینگبو، شنزن و گوانگجو در چین قرار دارند. 
آمریکا: لس آنجلس، نیویورک، سانفرانسیسکو و میامی از بنادر مهم آمریکا هستند. 
ژاپن: توکیو، یوکوهاما و ناگویا
آلمان: هامبورگ، برمن و روستوک
این موارد فقط بخشی از کشور‌هایی هستند که مقصد حمل دریایی بین‌المللی در دنیا معرفی شده‌اند. محدودیت ارسال بار از طریق روش دریایی به‌دلیل دسترسی کشور به مرز‌های دریایی کمتر است. با‌این‌حال، برای کشور‌هایی که دسترسی به آب‌های آزاد ندارند، ارسال بار از طریق حمل و نقل بین المللی هوایی، زمینی یا ترکیبی انجام می‌شود.

 

انواع حمل و نقل دریایی

حمل دریایی در شرکت نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی هنزا ناو دریا به‌عنوان، شرکت حمل و نقل بین المللی با‌توجه‌به وزن و حجم بار و در نظر گرفتن بسته بندی با دو روش LCL و FCL انجام می‌شود. هر یک از این اصطلاحات را در ادامه بررسی خواهیم کرد:

LCL: این اصطلاح برای زمانی به کار می‌رود که حجم بار از یک کانتینر (20 یا 40 فوت) کمتر باشد. سرویس LCL این امکان را به‌وجود می‌آورد تا چند محموله متعلق به چند صاحب کالا با یکدیگر به‌صورت اشتراکی درون کانتینر قرار بگیرد.

FCL: اصطلاح FCL زمانی به‌کار می‌رود که تاجر برای حمل بار خود به یک کانتینر کامل نیاز خواهد داشت. در این سرویس، کانتینر به‌صورت مستقیم از مبدا به مقصد ارسال می‌شود و دیگر نیازی به توقف در بنادر بین راهی به منظور Reload  یا جا به جایی کالا داخل کانتینر جدید نیست. به‌همین دلیل سرعت بالاتری نسبت به سرویس LCL دارد. 

انتخاب بین دو روش حمل کانتینری FCL و LCL بستگی به مقدار وزن و حجم محموله دارد. کارشناسان هانزا برای انتخاب بهترین روش حمل دریایی بین‌المللی، شما را راهنمایی خواهند کرد.

 

هزینه حمل و نقل دریایی

کارشناسان هانزا برای تعیین قیمت خدمات حمل دریایی محمولات،‌ به چند عامل توجه می‌کنند. این عوامل شامل، مسافت، نوع کالا، مسیر، تعداد ترمینال‌ها و بنادر، نوع قرارداد و سرویس انتخابی است. پیشنهاد می‌شود برای اطلاع از سرویس‌های مختلف شرکت هنزا ناو دریا، ابتدا درخواست خود را در سایت ثبت کنید تا هزینه دقیق برای شما تعیین شود. 
این روش تعیین هزینه حمل و نقل بین‌المللی مربوط به سایر خدمات شرکت نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی هنزا ناو دریا نیز می‌شود. شما می‌توانید همین اقدامات را برای حمل و نقل بین المللی جاده ای، هوایی و ترکیبی نیز انجام دهید تا بودجه مورد نیاز برای حمل بار را تعیین کنید.

 

حمل و نقل دریایی برای حمل چه کالاهایی مناسب است؟

کلیه محمولات صنایع مختلف را می‌توان از طریق حمل و نقل دریایی جابه‌جا کرد. با این حال، حمل و نقل دریایی را به‌عنوان بهترین روش برای حمل کالاهای عمده و حجیم و وزین می‌دانند. علاوه‌بر این، کالاهای مایع مانند نفت، محمولات شیمیایی و حتی مواد غذایی را نیز می‌توان با کانتینر‌های مخصوص از طریق آب‌های بین‌الملل جابه‌جا کرد. سایر محمولاتی که از طریق حمل کانتینر دریایی جابه‌جا می‌شوند، شامل محصولات فله‌ای، کالاهای سردخانه و ماشین‌آلات صنعتی است.

جابه‌جایی کلیه محمولات گفته‌شده از طریق حمل و نقل ریلی بین المللی نیز انجام می‌شود. با‌این‌حال، انتخاب بهترین روش حمل‌و‌نقل بستگی به مسافت با مقصد و قوانین آن کشور دارد. 

 

عوامل موثر بر زمان حمل بار در حمل و نقل دریایی

زمان حمل بار در حمل و نقل دریایی با‌توجه‌به نوع بار و مسافت مبدا با مقصد متغیر است. شرکت حمل و نقل دریایی بر‌اساس این نکات زمان‌بندی حدودی به تاجر ارائه می‌کند. با این حال ممکن است تغییر در شرایط جوی نیز باعث تاخیر در ارسال بار شود. علاوه‌بر شرایط جوی، نوع بار و مسافت، عواملی مانند قوانین ترخیص کالا و ازدحام بندر تاخیر در حرکت کشتی بنا به دلایل مختلف و یا فورس ماژور نیز در تعیین زمان حمل بار اثر‌گذار خواهد بود. با‌این‌وجود، شرکت هنزا ناو دریا در هر مرحله، آماده پشتیبانی و پاسخ به سوالات مشتریان عزیز خواهد بود.

سوالات متداول

مزایای حمل و نقل دریایی چیست؟

مزایای سرویس حمل دریایی بسیار متعدد است. این مزایا شامل ظرفیت بالای کشتی ها، پوشش جغرافیایی گسترده، هزینه کمتر نسبت به سایر روش ها و کمترین تاثیر مخرب بر محیط زیست می شود

معایب حمل و نقل دریایی شامل چه مواردی می شود؟

مهم ترین مشکل سرویس حمل دریایی کالا، طولانی بودن زمان ارسال بار است. علاوه بر این، به دلیل تاثیر مستقیم تغییرات آب و هوایی، امکان برنامه ریزی دقیق برای رسیدن بار وجود ندارد.

از چه روش هایی برای حمل و نقل دریایی استفاده می شود؟

برای حمل و نقل دریایی از طریق کانتینر و انواع کشتی های باری یا فله بر استفاده می شود. دو اصطلاح FCL و LCLنیز در تعیین روش انجام حمل و نقل دریایی تاثیرگذار خواهد بود.